Tracqtion | TRACQTION
14968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14968,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

OVER ONS

Wij zijn een netwerkorganisatie, delen kennis, werken samen en ontwikkelen met onze partners innovatieve producten.

Wij zijn de businesspartner voor zorgorganisaties en hun toeleveranciers op het gebied van organisatieadvies, (interim) management, projectmanagement, inkoop & supply chain management.

Wij verbinden IT, (zorg-) logistiek, inkoop & financiën. Om ketenintegratie te realiseren verbinden en ontwikkelen wij processen, teams en individuen. Met onze hands-on aanpak werken wij samen met professionals op verschillende niveaus binnen de organisatie:

STRATEGISCH NIVEAU

Strategie en bedrijfsvoering

TACTISCH NIVEAU

Systeem- en procesinrichting

OPERATIONEEL NIVEAU

Efficiënte, effectieve en veilige processen op de werkvloer

GEZONDHEIDSZORG

Het huidige stelsel brengt voor ziekenhuizen steeds meer grote uitdagingen met zich mee; toenemende registratie-  en kwaliteitseisen en continu veranderende wet- en regelgeving zorgen voor een instabiele omgeving. Een gedegen samenhang tussen strategie,tactiek en operationele processen is volgens ons noodzakelijk om als ziekenhuis te blijven ‘concurreren’.

Onze visie op het gezonde ziekenhuis is als fundament voor deze samenhang nodig om te komen tot optimale (keten) integratie en prestaties in het licht van de huidige marktontwikkelingen.

HET GEZONDE ZIEKENHUIS

DE DRIE PIJLERS

gezond 2

KWALITEIT VAN ZORG EN PATIËNTVEILIGHEID

Ongestoord en veilig patiëntproces

gezond 1

FINANCIEEL OP ORDE

Een positief bedrijfsresultaat en een duurzame marktpositie op de langere termijn

gezond 3

INNOVATIE

Vernieuwende creatieve oplossingen; continue verbetering

Deze focusgebieden dragen allen bij aan de verbetering van de concurrentiepositie van een ziekenhuis. Onze overtuiging is dat een ziekenhuis gezond is als het hoog scoort op deze drie pijlers. Een analogie met de luchtvaart is hier op z’n plaats; waarbij eerst een aantal stappen wordt doorlopen voordat er van start wordt gegaan. Voor een ziekenhuis in deze context is dat niet anders, door te ‘voldoen’ aan deze drie pijlers wordt het behalen van een concurrerende positie in de markt mogelijk.