Tracqtion | TRACQTION
14968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14968,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

OVER ONS

TracQtion is een netwerkorganisatie. Wij delen kennis, werken samen met onze partners en ontwikkelen innovatieve producten en diensten.

Wij zijn businesspartner op het gebied van organisatieadvies en uitvoering (project- en programmamanagement) en interim-management.

Wij focussen op ketenoptimalisatie zowel intern als extern.

Onze hands-on aanpak omvat intensieve samenwerking met professionals op verschillende niveaus binnen de organisatie.

STRATEGISCH NIVEAU

strategiedefinitie en bedrijfsvoering

TACTISCH NIVEAU

jaarplancyclus en proces- en systeeminrichting

OPERATIONEEL NIVEAU

werkprocessen en monitoring

ZIEKENHUISZORG

Ziekenhuisorganisaties acteren in een omgeving waar “marktwerking” en een belangrijke maatschappelijke functie onderdeel van uitmaken. Een intransparante opbrengstenstructuur, bedrijfsmatige inefficiënties en onvoldoende regie op de keten veroorzaken onnodige complexiteit en werkdruk.

 

De structurele veranderingen die noodzakelijk en mogelijk zijn, kunnen in essentie worden teruggebracht tot (1) externe samenwerking, zowel in de keten als tussen ziekenhuizen onderling (strategie), (2) interne samenwerking, zowel in de patiëntstroom als in optimalisatie van multilocatie-problematiek (strategie/tactiek) en (3) interne processen met de daarbij behorende IT-ondersteuning (tactiek/operatie).

 

Het doorvoeren van veranderingen kan leiden tot ondernemende dokters in ziekenhuisverband gecombineerd met poliklinische zorg dichtbij huis. Concentratie van medisch specialistische zorg in samenwerking tussen ziekenhuizen in combinatie met planning en inzicht in de keten leidt tot verhoging van kwaliteit en een duurzame verlaging van kosten.