Tracqtion | RESOURCE MANAGEMENT
15282
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15282,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
RESOURCE MANAGEMENT
  • GEÏNTEGREERD VOORRAADBEHEER
  • OPZETTEN VAN INKOOPTEAMS
  • INRICHTEN VERBRUIKSREGISTRATIE
  • 100% TRACEABILITY

Verbruiksregistratie van implantaten en invasief gebruikte artikelen zorgt ervoor dat patiënt, product en ‘verbruiker’ aan elkaar gekoppeld worden met behulp van het scannen van artikelen bij verbruik. Door de koppeling die gerealiseerd wordt tussen EPD (patiëntinformatie) en ERP (financiële en logistieke informatie) wordt waardevolle data in beide systemen weggeschreven en gecombineerd waardoor 100% traceability ontstaat. Dit is van groot belang bij het voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van implantaatgebruik maar ook bij een recallprocedure is direct inzichtelijk welk specifiek artikel bij een patiënt gebruikt is. Een directe koppeling met kwaliteitsregistraties (LROI, LIR) behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast zorgt deze koppeling voor een aanzienlijke reductie van registratiefouten en kan sturing op kosten beter plaatsvinden door een zeer gedetailleerd inzicht in voorraad- en verbruiksniveau. Daarnaast kunnen kostprijsberekeningen nauwkeuriger worden uitgevoerd op basis van werkelijk gemaakte kosten waardoor marges op zorgproducten beter inzichtelijk worden. Onderzocht wordt of de afleiding DOT kan worden ondersteund met het scannen van een implantaat door het genereren van de juiste implantaatcode bij een ingreep.

Door het opzetten van inkoopteams wordt het tactische inkoopproces integraal benaderd. Onze ervaring is dat hierdoor kosten kunnen worden gereduceerd en interne samenwerking sterk verbeterd.

Verbruiksregistratie-2

Klik op onderstaande link voor een praktijkvoorbeeld.

https://www.youtube.com//watch?v=9eUpvwvbhV0